Dru Yoga - Yoga Nidra - Hormoon Yoga

             NIEUWE REEKS: Dru Yoga- I Rest Yoga Nidra-Hormoonyoga- Yoga Nidra

           START 20 / 21 / 22 / 23 APRIL 2020

            Maandag:van 19u30 tot 21u30            

           Dinsdag: 9u30 tot 11u30 - 19u30 tot 21u30 

           Woensdag:  19u00 tot 21u00 

           Donderdag: 19u30 tot 21u30

          

           Exclusief voor ouders die yoga bij Eve-Naar volgen,eerste zaterdag van de maand.

                 

            Er is mogelijkheid privéles te volgen.60 of 90 minuten prijs op aanvraag.

          

 

Yoga van het hart- IRest Yoga Nidra-  Hormoon Yoga

Dru Yoga oefeningen, zijn in series verbonden opeenvolgende vloeiende bewegingen met yogahoudingen en strekkingen, zodat de geblokkeerde energiestroom vrij komt. De eenvoudige, bewust aangestuurde, zachte bewegingen en houdingen kunnen een grote innerlijke verandering teweegbrengen en ontwikkelen bewustzijn.

Bij de IRest Yoga Nidra,die liggend gegeven wordt met handkussentjes, bolster, kussens en deken, kortom alles om je energie bij je te houden.Maak je kennis met de verschillende lagen van je lichaam, ook wel koscha's genoemd,  lichaam, energie,wijsheid, je zegeningen, enz…  

Bij elke les waarin IRest Yoga Nidra gegeven word  ( deze zit niet elke week in de yogales ) gaan we een stapje verder we beginnen met de introductie van de 10 stappen van de IRest ;   plaatsen de intentie;  onderzoeken je hartewens;  je eigen innerlijke bron creëren;  lichaamsgewaarwording ;  adem observatie ;  emoties verwelkomen als boodschappers ;  obeserveren van overtuigingen ;  je bewustzijn en de grotere ruimte van bewustzijn onderzoeken…

Wil je je verdiepen in de IRest Yoga Nidra, laat het me dan weten, dan maken we er een workshop van.

Bij gezonde personen zijn alle elementen in balans, zijn er geen klachten en kan de (levens)energie vrij stromen. Een holistische benadering wil zeggen dat lichaam en geest  als één geheel wordt gezien.We zijn een fysiek, psychisch, emotioneel en spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze gebieden een verstoring ontstaat-, zoals vermoeidheid, pijn of ontsteking.- dit invloed heeft op de andere gebieden.Al je ervaringen, emoties en angsten worden vastgelegd in je herinnering.

 

Verder is de ademhaling een wezenlijk onderdeel van Yoga-oefeningen.

Hoe intensiever de concentratie op de ademhaling, hoe groter de hoeveelheid energie. Deze energie kan je op ieder deel van je lichaam richten, om het te voeden bij de inademing en de spanning weg te laten vloeien bij de uitademing. Zo leer je hoe te ontspannen en jouw energie te vernieuwen.

Leert jezelf observeren waardoor je korter komt bij de in de diepere lagen van je zijn.

Het geeft je rust, vrede,  een helder bewustzijn, levenslust, en doelgericht handelen.

Yoga is telkens weer verder reizen, je grenzen verleggen.

Ik geef Dru, Therapeutische en Holistische Yoga en meditatie op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Hiervoor schrijf je je in voor tien weken.